HTML

Annyit azért mondok, fapapucs!

Linkblog

2008.09.05. 23:59 _Kiszi_

Egy kicsit a suliról...

Az első hét el is telt elég gyorsan. Amit tudni kell, hogy teljesen más a rendszer, mint otthon. Ami nálunk 2 félév, itt 5 periódus. Én hármon fogok részt venni a 6 hónap alatt. Egy periódus majdnem két hónapot jelent (vizsgákkal) és két(!) tantárgyat foglal magába. Tehát két tantárgyam van 6 héten keresztül, aztán vizsga mind a kettőből és jön  a köv. kettő...

Az egyik tárgyam (introducton to management and social sciences) csak délelőtt van hétfőtől péntekig 8:30-10:15-ig, a délutáni (facility management) csak csütörtökön 13:30-17:15-ig. Úgy néz ki elég sok szabadidőm van :), amit persze végig tanulással töltök... :)

Két épületbe kellett eddig mennem. Az egyik a forum building, itt regisztráltam magam a suliba és voltam egy elég szar angol teszten. Ebben működik egyébként egy főiskola, ami különáll a Wageningeni Egyetemtől. Ide is jelentkezhettem volna, amikor "megnyertem" az erasmust. A forum building kb 5-10 percre van gyalog. A másik épületnek nem tudom hirtelen a nevét, ott van mindkét órám az 1. periódusban. Ez kb 10-15 perc gyalog. Szerencsére nem kell legyalogolnom a lábam amíg nincs biciklim.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://waur.blog.hu/api/trackback/id/tr100650626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása